spixels-logo

Online Succes Programma

Jouw website volledig ontzorgt

De voordelen van het Online Succesprogramma

  • Snelle website
  • Altijd een backup
  • Veilig en online
  • .NL domeinnaam
  • Google Analytics rapportage
  • Toegang tot premium plugins
  • 1 uur van mijn tijd, iedere maand weer

Snel en prettig geholpen

We hadden een paar aanpassingen nodig aan de website die ik zelf niet kon doen. Spixels heeft ons snel en prettig geholpen en de website aangepast!

Per maand
97,00 every maand
97,00
Voordeel
Per jaar
1.047,00 every jaar
1.047,00

Gegevens

Winkelmandje

Product Totaal
Online Succes Programma - Per maand  × 1 97,00 / maand
Totaal 97,00
BTW 21% 20,37
Totaal 117,37
Terugkerende totalen
Subtotaal 97,00 / maand
BTW 21% 20,37 / maand
Terugkerend totaal 117,37 / maand
Eerste verlenging: 3 januari 2022

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Jouw website wordt op meer dan 80 verschillende punten gecontroleerd. Van zoekmachine optimalisatie tot conversie optimalisatie. Inclusief 2 uur van mijn tijd om gevonden problemen op te lossen. Normaal kost deze website check €407,-. Deze korting geld alleen vandaag!

Icoontje met slot Veilig betalen

Je betaling is versleuteld. Niemand kan meekijken.

Icoontje met slot Niet tevreden? Geld terug!

Het moet gewoon goed zijn. Jouw succes is mijn succes!

Lindsy Bruin

recommends

Super goede én snelle service, persoonlijk contact, altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen, nooit down en denkt verder mee naast het gevraagde. Diverse websites heb ik al afgenomen bij Spixels, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten. Als laatste worden ook het onderhoud en de hosting feilloos door Spixels voor mij en mijn klanten geregeld. Oftewel, ik ben érg tevreden met de service van Spixels webdesign. Aanrader!

Sven helpt mij al jaren met mijn website en is al talloze keren 'to the rescue' geweest om dingen te herstellen. Ook heeft hij vaak aan één woord al genoeg als ik weer eens een idee heb of een nieuw design op mijn website wil. Daarnaast werken Sven en ik regelmatig samen als het gaat om SEO en optimaliseren van websites. Hij reageert snel, is duidelijk en levert bovenal altijd goed werk!

Scroll to Top