Waarom WordPress?

WordPress is gratis

Het voordeel is dat WordPress gratis is. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen voor het ontwikkelen van de fundering van je website. Je betaald alleen voor het design en de configuratie van WordPress. Dit is tot 50% goedkoper dan wat je bij veel website bouwers als extra kosten op de factuur krijgt.

Houd jouw WordPress website veilig!

Doordat WordPress en de daar onderliggende plug-ins meerdere malen per maand voorzien worden van updates is het verstandig om dit bij te houden. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen in de hoop dat jouw website blijft doen wat die moet doen, of je besteed het uit aan mij. Doe je geen onderhoud aan WordPress, dan kan het zomaar zijn dat je website op den duur stopt met werken, doordat alle technieken om je website heen worden ge-update, maar je WordPress installatie achter blijft.

Website Onderhoudsschema

Dagelijkse taken

  • Controleren of de website online is
  • Controleren beveiliging (logbestanden controleren) Website & database back-up
  • Malware-scans

Maandelijkse taken

  • Plugin / thema updates Malware-scans
  • Visuele inspectie Database opschonen Testen laadtijd

Jaarlijkse taken

  • Beoordelen WordPress setup
  • Verlengen hosting, domein en licenties (jaarlijkse betaling)

Wil je meer weten over het veilig houden van jouw WordPress Website?

Download dan mijn gratis boek “5 Tips om je website veilig en online te houden

Related Articles

SEO-specialist inhuren? Met deze tips kies je de juiste

Gefrustreerd scrol je door de zoekresultaten in Google heen. Waarom zie je jouw bedrijf nou niet verschijnen in de zoekresultaten? Tot je eindelijk op pagina 10 aankomt… Voor veel bedrijven is dit helaas de realiteit. In dit geval is het inhuren van een SEO-specialist te oplossing! Maar waar moet je nou op letten en welke vragen moet je stellen? Na het lezen van deze blog weet je precies welke vragen je zeker moet stellen als je een SEO-expert gaat inhuren. Ook deel ik drie rode vlaggen die het signaal geven dat je beter verder kunt kijken.

Wat is SEO

Zoekwoorden plan?? Samen met jou bekijken wij per website pagina waar de pagina over gaat. Per pagina noteren we tot maximaal 20 woorden en kijken we…